Kies je voor standaard babydoekjes of wasbare babydoekjes?

Babydoekjes, je hebt ze nodig als je een kleintje hebt. Je kunt natuurlijk verschillende soorten keuzes maken wat betreft de babydoekjes. Of dit nu de standaard babydoekjes zijn of de wasbare babydoekjes. Je kunt ze bij iedere supermarkt toch wel vinden.

Babydoekjes, welke heb je allemaal

Babydoekjes zijn nu eenmaal onmisbaar wanneer je een baby hebt. Je hebt geen flauw idee hoeveel je er op een dag gebruikt. Heb jij ze al wel eens geteld? De keuze erin is natuurlijk heel erg groot. Zo heb je de volgende soorten babydoekjes:

  • Wasbare billendoekjes: Wasbare billendoekjes zijn natuurlijk milieuvriendelijk. Deze zijn er verschillende materialen zoals bamboe en katoen. Omdat je ze zelf kan nat maken kan je er ook voor kiezen of je de billen schoonmaakt met lotion, olie of water.
  • Natuurlijke billendoekjes: Wegwerp doekjes zijn praktisch voor onderweg of bij de oppas. Maar de natuurlijke billendoekjes zijn biologisch afbreekbaar.
  • Standaard billendoekjes: Niet heel milieu bewust, maar handig zijn ze zeker.

De prijzen van de billendoekjes zijn uiteraard ook erg verschillend. Bij Coop kan je dan ook verschillende soorten billendoekjes aanschaffen maar ook in verschillende prijzen. Je kunt zelfs kiezen voor milieuverstandige doekjes. Het mooie is dat je deze doekjes ook gewoon kan mee bestellen als je de boodschappen online besteld. Iedereen weet dat online boodschappen bestellen handig is maar dat het ook tijd wint. Mocht je nu niet goed weten hoe je de boodschappen online kan bestellen zullen we dat eens uitleggen.

Hoe kan ik de boodschappen online bestellen

Het is gemakkelijker door je boodschappen online bestellen. Dit geeft veel voordelen met zich mee. Ben je ziek hoef je niet zelf de deur uit, heb je het druk met werken kan je er voor kiezen om de boodschappen te laten bezorgen op een moment dat het jou uitkomt. En dan hebben we nog niet vernoemd dat het jou ook veel tijd scheelt. Maar nu weet je nog niet hoe je ze kan bestellen.

  • Je selecteert eerst de winkel van je keuze
  • Dan ga je de producten allemaal in je winkelmand leggen
  • Bij de volgende stap kan je het moment van bezorgen aangeven. Dit gaat door middel van tijdvakken.
  • Dan moet je de gegevens invullen. Hier kan je ook eventuele aanvullende opmerkingen plaatsen bij het opmerkingen vak.
  • Dan is het hele online proces al klaar.
  • Betalen kan met een mobiele pinautomaat bij het afleveren van de boodschappen maar je kunt ze ook betalen in de winkel.

Een bestelling kan eenvoudig herhaald worden. Wanneer je in het account bent, kan je de bestelling opzoeken die je eerder gemaakt hebt en op die manier scheelt het jou weer zoeken naar de eerdere producten. Het is wel zo dat je een minimale orde van veertig euro moet doen. Dit is dan wel zonder service kosten en bezorgkosten.

De meeste winkels bezorgen de boodschappen bij de klanten met milieuvriendelijke bussen. Het is van groot belang dat er steeds weer processen plaats vinden om alles meer groener te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *